Prudento

Hosting

Hosting

Het aanbieden en onderhouden van een software oplossing op de server zodat de afnemer geen omzien heeft naar de "technische" kant van de software oplossing.

Start Diensten Hosting
Afdrukken

Prudento biedt verschillende hostingoplossingen aan.

Bij Prudento hosted SugarCRM-oplossingen nemen wij alle "technische" taken voor onze rekening . Denk daarbij aan optimalisatie, backup en beschikbaarheid zodat u zich kunt richten op uw business en het gebruiken van de software, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de "juiste" werking en backups en dergelijke.

Wij bieden verschillende hostingoplossingen.

Een optie is op een van onze dedicated servers in een gespecialiseerd datacenter die 24/7 worden gemonitord. Hier heeft u de keuze of u kiest voor een enkele server of een cluster van servers met failsafe-opties en redundanties voor extra hoge uptimegaranties.

Cloud ComputingEen andere optie is om gebruik te maken van onze Cloud Computing-oplossing in de Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-oplossing.

EC2 biedt een geweldige mogelijkheid om uw software te laten hosten in hetzelfde datacenter waar ook 's werelds grootste webwinkel wordt gehost, de server is bijvoorbeeld "on the fly" aan te passen indien capaciteit ontoereikend is.

Als u meer wilt weten hierover neem dan gerust contact met ons op.

 
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack