Prudento

diensten

Diensten

Onder een dienst verstaat men in de economie niet-fysieke goederen. Een goed is stoffelijk, terwijl een dienst niet stoffelijk is.

Start Diensten
Afdrukken

Stelt u zich eens voor:

U gaat met een vriend uit eten naar uw favoriete restaurant. Omdat u hier regelmatig komt, kent u de hele kaart. U bent dan ook aangenaam verrast dat er een speciaal seizoensmenu is. U bestelt dit en het smaakt werkelijk fantastisch. Omdat u een vaste klant bent komt de kok even informeren of alles naar wens is. U antwoordt: "Ik heb nog nooit zo heerlijk gegeten, en ik durf het bijna niet te vragen, maar wat is het recept?" "Ja", zegt de kok met een knipoog, "dat is natuurlijk het geheim van de smid"
Bij de rekening zit gelukkig een handgeschreven memo van de kok met het recept, zodat u dit thuis ook -naar wens, snufje meer zout, beetje minder peper- kunt bereiden.

Bij software is dezelfde vergelijking te maken als bij een gerecht. De meeste software wordt geleverd met programma's en bestanden waar niets aan te veranderen is. Dit wordt ook wel "closed source" genoemd. Hier kunt u zonder de leverancier niets aan wijzigen -naar wens, snufje meer zout, beetje minder peper- of door iemand anders laten verbeteren. U zit vast aan de leverancier. Dit wordt "vendor lock-in" genoemd.

Vrijheid

Bij Open source software daarentegen krijgt u het "recept" wel. In software termen heet dit de broncode of de source. Deze software is wel te wijzigen zonder de leverancier en maakt het mogelijk door iemand anders een aanpassing te laten doen. Vendor lock-in heeft zijn langste tijd gehad.

Naast bovenstaand voordeel zorgt de open source variant van software voor een verandering in wat en wanneer u betaalt voor software. De meeste open source oplossingen zijn gratis. Bij open source betaalt u voor de diensten en niet voor dure licenties waarvan u achteraf misschien moet vaststellen dat de software toch niet biedt wat u ervan verwacht.

Tevreden

Bent u niet tevreden over de geboden diensten dan gaat u naar een andere open source specialist, u ben niet gebonden aan een leverancier.

Dit feit garandeert u dat wij  ons 100 procent zullen inzetten om er voor te zorgen dat u tevreden bent en blijft, ook na een eerste oplevering of aanpassing. Als u tevreden bent zult u ook in de toekomst bij ons aankloppen voor onze diensten.

Prudento heeft een breed aanbod van diensten waar u gebruik van kunt maken. Of het nu gaat om ondersteuning bij de installatie, om de uitrol van een CRM-oplossing of bij het inrichten/aanpassen van de software, wij hebben de kennis en ervaring om u hierbij optimaal bij te staan.

Maak een keuze uit de diensten uit het menu hierboven of neem contact op als u vragen heeft.

 
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack