Prudento

Prudento en CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM met uitgebreide ervaring in SuiteCRM, SugarCRM en SageCRM. Met CRM kunt u uw klant- en relatiegegevens optimaal registreren en beheren. Prudento is onafhankelijk en niet gelieerd aan één van deze CRM leveranciers zodat wij een objectief en onafhankelijk advies kunnen geven.

Start Blog sugarCRM
sugarCRM
Nederlandse taalpakket SugarCRM 6.5.x beschikbaar voor download Afdrukken

WhatsNewIcon

De nieuwe versie van het Nederlandse taalpakket is hier te vinden.

Deze release door Prudento is te gebruiken op alle 6.5.x versies van SugarCRM Community Edition.

Feedback is welkom op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Nederlandse taalpakket SugarCRM voortgezet door Prudento Afdrukken

Nu MadCap zich richt op Drupal en stopt met haar SugarCRM werkzaamheden worden de vertalingen voor de Community Edition van SugarCRM niet meer onderhouden door MadCap.

Om er voor te zorgen dat ook SugarCRM CE een Nederlands taalpakket blijft houdt dat up-to-date is heeft Prudento het taalpakket van MadCap overgenomen.

Op dit moment worden de nieuwste vertalingen gedaan zodat we met het taalpakket bij zijn tot versie 6.0.1

De planning is om daarna de vertalingen ook te laten aanvullen en corrigeren door de community zoals het bij een Open Source pakket te verwachten.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

 

Mensen die willen helpen bij de vertalingen kunnen een email sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Mag ik uw postcode en huisnummer? Afdrukken
woensdag 22 juli 2009 15:01

Deze vraag heeft u waarschijnlijk vele malen gehoord. Grote bedrijven hebben dure abonnementen en applicaties waarmee ze postcodes kunnen koppelen met straatnamen en woonplaatsen. Alleen kost dit al gauw zo'n 2500 euro voor een licentie en daarnaast nog een abonnement van ruim 100 euro per maand. Is u het dat waard?

Read morePrudento's postcode plugin voor SugarCRM biedt een snelle, goedkope en makkelijke manier om uw data bij invoer te controleren en aan te vullen.

 
Tip: Twitter als informatiebron inrichten Afdrukken
Geschreven door Wichard Noppert   

Howto:  Twitter onderwerp in SugarCRM zonder extra software

Op de twitter site

 
Afdrukken

SugarCRM professional genomineerd voor beste Relatie beheer oplossing en beste open source oplossing.


CUPERTINO, CA - 7 April, 2009 - SugarCRM Inc., 's werelds leidende aanbieder van commerciële open source customer relationship management (CRM) software, heeft vandaag aangekondigd dat Sugar Professional genomineerd is als finalist in de categorieën "Best Relationship Management Solution" en "Best Open Source Solution"  voor de Software & Information Industry Association (SIIA) 2009 CODiE Awards.

De CODiE Awards heeft de afgelopen 24 jaar software geïdentificeerd die uitmuntende prestaties hebben geleverd in software en digitale content ontwikkelingen en wordt gezien als de enige in zijn soort voor branche erkenning prijzen.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack