Prudento

Prudento en CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM met uitgebreide ervaring in SuiteCRM, SugarCRM en SageCRM. Met CRM kunt u uw klant- en relatiegegevens optimaal registreren en beheren. Prudento is onafhankelijk en niet gelieerd aan één van deze CRM leveranciers zodat wij een objectief en onafhankelijk advies kunnen geven.

Start Blog sugarCRM Mag ik uw postcode en huisnummer?
Mag ik uw postcode en huisnummer? Afdrukken
woensdag 22 juli 2009 15:01

Deze vraag heeft u waarschijnlijk vele malen gehoord. Grote bedrijven hebben dure abonnementen en applicaties waarmee ze postcodes kunnen koppelen met straatnamen en woonplaatsen. Alleen kost dit al gauw zo'n 2500 euro voor een licentie en daarnaast nog een abonnement van ruim 100 euro per maand. Is u het dat waard?

SugarCRM Postcode lookupPrudento's postcode plugin voor SugarCRM biedt een snelle, goedkope en makkelijke manier om uw data bij invoer te controleren en aan te vullen.

Waarom?

Integreren van een postcode database in uw relatie- of CRM systeem betekent snellere, foutloze invoer, door alleen de postcode plus huisnummer in te voeren.

Meer voordelen:

Geen type- en spelfouten in straat- en plaatsnamen.

Voorkomen van verschillende schrijfwijzen van straat- en plaatsnamen.

Geen ontbrekende delen van postcodes.

Voorkomen van niet bestaande adressen.

Voorkomen van foutieve postcode, huisnummer, straat en plaats combinaties

Hoe kan dit gratis zijn?

De postcode plugin maakt gebruik van de pp6 database, een open database met postcodes die is gevuld door de gebruikers.

Door gebruik te maken van de plugin heeft u de beschikking over alle bekende postcodes uit de database en helpt u met het aanvullen van de postcodes die nog niet beschikbaar zijn in de database.

Dit is open source, open standaarden en open data in optimale vorm, iedere gebruiker heeft voordeel bij het gebruik en helpt de database verder compleet te maken.

Meer weten? Neem contact op...

Over 6pp

(van de website van 6pp):

Samenvatting

6PP ontsluit vrije geografische gegevens in Nederland. Plaatsen, postcodes, straten, netnummers en geo-coördinaten zijn toegankelijk als wiki, webservice en downloads.

Motivatie

Zoiets simpels en openbaar als een postcode blijkt nog steeds een groot geheim. Een complete database is te koop voor een flink bedrag. Een vrije postcode database moet toch op te bouwen zijn, net zoals een vrije encyclopedie, wegenkaart of film?

 
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack