Prudento

Prudento en CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM met uitgebreide ervaring in SuiteCRM, SugarCRM en SageCRM. Met CRM kunt u uw klant- en relatiegegevens optimaal registreren en beheren. Prudento is onafhankelijk en niet gelieerd aan één van deze CRM leveranciers zodat wij een objectief en onafhankelijk advies kunnen geven.

Start Blog sugarCRM DolceGMail: GMail SugarCRM integratie

SugarCRM Gmail plugin

DolceGMail is een add-on voor firefox om email en email afzenders van gmail over te zetten naar SugarCRM, vergelijkbaar met de outlook of thunderbird plugin.

Deze plugin is een perfect voorbeeld van de voordelen van open source, de broncode is afgeleid van de code van Asertiva thunderbird extension for Sugar

De functionaliteit is minder uitgebreid als de andere e-mail plugins voor SugarCRM maar voor archiveren van email en aanmaken contactpersonen is het een goed begin.

Het installatie proces is snel en eenvoudig:

1. installeer dolcegmail.xpi
2. start firefox opnieuw om de add-on te laden
3. open gmail
4. klik op DolceGMail Settings DolceGmail links

5. geef uw user credentials en de url van uw sugarCRM installatie (bijvoorbeeld http://www.sugarhosting.eu) DolceGmail instellingen
6. klik na de save op test om te verifieren dat de connectie tot stand kan komen met uw sugarcrm server
7. door op het "poppetje" achter een email zender te klikken kan de afzender worden toegevoegd aan sugarCRM Contact en email naar SugarCRM archiveren
8. een mail archiveren is al even eenvoudig, open een email en klik op de @ boven in de mail, daarna kan er gezocht worden naar de contactpersoon waaronder de email gearchiveerd kan worden.

limitaties: attachment worden (nog) niet mee gearchiveerd en een email kan enkel aan een contactpersoon worden gekoppeld.

DolceGmail ondersteund alle SugarCRM Edities (CE/Pro/Ent) en de volgende versies:SugarCRM 4.5.1, 5.0, 5.1, 5.2

Een veelbelovende add-on waarmee het nu ook mogelijk is sugarCRM met de cloud te verbinden.

Zeker interessant voor bedrijven welke gebruik maken van de Google Gmail zakelijk

DolceGMail addon voor firefox:  download hier

 
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack