Prudento

Prudento en CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM met uitgebreide ervaring in SuiteCRM, SugarCRM en SageCRM. Met CRM kunt u uw klant- en relatiegegevens optimaal registreren en beheren. Prudento is onafhankelijk en niet gelieerd aan één van deze CRM leveranciers zodat wij een objectief en onafhankelijk advies kunnen geven.

Start Blog sugarCRM SugarCRM geselecteerd als Finalist voor de 2009 SIIA CODiE Awards
Afdrukken

SugarCRM professional genomineerd voor beste Relatie beheer oplossing en beste open source oplossing.


CUPERTINO, CA - 7 April, 2009 - SugarCRM Inc., 's werelds leidende aanbieder van commerciële open source customer relationship management (CRM) software, heeft vandaag aangekondigd dat Sugar Professional genomineerd is als finalist in de categorieën "Best Relationship Management Solution" en "Best Open Source Solution"  voor de Software & Information Industry Association (SIIA) 2009 CODiE Awards.

De CODiE Awards heeft de afgelopen 24 jaar software geïdentificeerd die uitmuntende prestaties hebben geleverd in software en digitale content ontwikkelingen en wordt gezien als de enige in zijn soort voor branche erkenning prijzen.

Sugar Professional biedt bedrijven de mogelijkheden om efficiënter en beter samen te werken binnen een bedrijf op het gebied van marketing, verkoop en support processen. Sugar Professional heeft verbeterde rapportage en analyse mogelijkheden toegevoegd aan matrix rapporten, o.a. run-time filters en integratie met Microsoft Excel zijn nu beschikbaar. Verder zijn er nieuwe mobiele mogelijkheden voor Blackberry en iPhone toestellen. Ook kunnen eenvoudig nieuwe modulen ontwikkeld worden met de Sugar Module Builder.

"Door de selectie van SugarCRM als finalist voor de CODiE awards, herkend de SIIA SugarCRM voor haar mogelijkheden om concurrerende voordelen te bieden voor bedrijven in deze moeilijke economische tijden" aldus Chris Harrick, vice president van product marketing bij SugarCRM. "Sugar Professional is ongeëvenaard in het bieden van toegevoegde waarde voor gebruikers en het snel opleveren van resultaat voor bedrijven"

SugarCRM's CRM oplossing stelt klanten in staat om snel aan de slag te kunnen tegen minimale kosten met weinig risico. In februari 2009 is "Geeks on the Way", een SugarCRM klant die technische support oplossingen aanbied, beloond met de "Stevie Award" voor het CRM Implementatie & gebruikers acceptatie Programma  van het Jaar", in Las Vegas.

De winnaars van de 2009 CODiE Awards worden bekend gemaakt op het 24ste jaarlijkse CODiE Awards Gala op 5 mei 2009 in San Francisco. Voor een complete lijst van de 2009 CODiE Awards finalisten bezoek www.siia.net/codies/2009/finalists.asp
 
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack