Prudento

Prudento en CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM met uitgebreide ervaring in SuiteCRM, SugarCRM en SageCRM. Met CRM kunt u uw klant- en relatiegegevens optimaal registreren en beheren. Prudento is onafhankelijk en niet gelieerd aan één van deze CRM leveranciers zodat wij een objectief en onafhankelijk advies kunnen geven.

Start Blog Nieuws
Nieuws
Afdrukken

Bedrijfsgeheugen

CRM ondersteunt uw organisatie zodat bij een contact met de klant alle informatie direct beschikbaar is, door te dienen als uw "bedrijfsgeheugen"

Read moreZonder CRM missen organisaties het "bedrijfsgeheugen" en beschikken hooguit over kenniseilandjes. Men mist daarmee de mogelijkheid de kennis van medewerkers te koppelen, te bundelen en optimaal in te zetten voor de klant.

 

En hierin ligt uw voordeel.

 

 

SugarCon 2009

SugarCon 2009 vond van 2 tot en met 4 februari plaats in het Palace hotel te San Francisco, het aantal bezoekers nam toe van 200 vorig jaar tot 600 dit jaar, klanten en partners vanuit de hele wereld.

Read moreDe eerste dag begon met een Keyynote van CEO en co-founder John Roberts, in zijn speech vertelde John over de enorme groei van gebruikers en 5,2 miljoen downloads vanaf de start in 2004.
Een indrukwekkende demo met Google Earth waarin de groei van

 
Afdrukken

Sugar 5.1 beschikbaar 

Met SugarCRM 5.1 heeft sugarCRM zich gefocused op het verhogen van de kwaliteit en gebruikersgemak van de software, de bestaande functionalitiet is verder uitgebreid en de performance is verbeterd.

Nieuwe en verbeterde functionaliteit:

 

Ontdek het gemak van open source CRM

Bent u op zoek naar het beste CRM-Pakket? Met open source CRM kunt u uw verkoopproces goed èn compleet automatiseren. Uit ervaring weten wij datopen source meest flexibele CRM-oplossing is voor bedrijven die hoge eisen stellen aan het gebruiksgemak van de software. SugarCRM CE en de opvolger SuiteCRM is snel, gemakkelijk te leren, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk uit te breiden.

 

Ontdek de lage kosten van open Source CRM

Traditionele software bedrijven spenderen 50 a 70% van hun omzet aan het overtuigen van klanten om hun product te kopen en slechts een magere 10% aan het verbeteren van hun software. Bij SuiteCRM hoeft u niet te betalen voor reclame en marketing maar betaald u voor de inzet van de specialisten. SuiteCRM is Open Source en wordt gratis aangeboden, u betaald alleen als u extra ondersteuning nodig bent. Daardoor krijgen gebruikers waar voor hun geld, nu en in de toekomst en heeft u geen kosten als u geen ondersteuning nodig bent!

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack